8. juni 2009

Ny thriller-serie: DEN 4. PARALLELL


DEN 4. PARALLELL (Gyldendal) er en thrillerserie med science fiction-innslag. Den passer for alle som liker lettlest og kjapp spenning. Første bok heter LASARUSFENOMENET.

Her er baksideteksten:

Verdens mest avanserte våpen er 17 år og heter Emma


Emma våkner fra koma og alt er annerledes. Broren er stum, foreldrene drept og onkelen oppfører seg som om det er hennes feil. Selv har hun problemer med å skille drømmer – eller er det minner? – fra virkeligheten. Sporene peker mot farens forskning ved en topphemmelig militærbase i Nevada-ørkenen.

Men før sannheten kan avsløres, må mange dø – også Emma…

Første bok i spenningsserien Den 4. parallell. Neste bok heter Carrington-katastrofen og kommer i salg i 2010.


Og teksten på høyre innbrett på smussomslaget
:

”Helikoptrene landet i høydene nord for Elko. To grå Chevrolet Express-vaner med mørke speilglassruter ventet. De ti mennene og to kvinnene byttet raskt over til bilene. Helikoptrene tok av og fløy tilbake samme vei som de var kommet.

Bilene kjørte noen hundre meter på gress og humpete underlag, før de svingte inn på asfalten på Mountain City Highway.

-- Ti minutter, sa sjåføren av vanen der operasjonslederen satt. -- Vi kommer til å kjøre forbi huset og slippe dere av hundre meter lenger nord. Det er ingen andre boliger der. Dere kan organisere dere og trekke ned til huset uten fare for å bli sett.

Operasjonslederen nikket. Han så bakover, på de fem han hadde med seg i bilen. De var allerede i fullt utstyr. Vestene var på, våpnene hylstret. Alle hadde finlandshetten rullet opp som en sort lue på hodet, slik at den kunne trekkes ned foran ansiktet med en rask håndbevegelse. Det var et godt team. Alle hadde erfaring fra en lang rekke operasjoner i flere land. De ville utføre oppdraget, ingen tvil om det. Og hvis det endte med at jentungen måtte elimineres, ville de gjøre det også. Uten å nøle.”